.

1Alert Flexgroup

1Alert Flexgroup is een gespecialiseerd uitzendbureau: wij leveren voor kortlopende en langdurige opdrachten vakbekwame medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn leveranciers van geüniformeerde diensten zoals beveiligingsbedrijven, bedrijfsbeveiligingsdiensten, geld- en waardetransporteurs en verkeersregelaarsbedrijven, die om uiteenlopende redenen voor langere tijd of ad hoc extra krachten nodig hebben.

Onze mensen zijn inzetbaar als allround beveiligingsmedewerker, bij evenementen en calamiteiten Tevens leveren wij u verkeersregelaars, bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden en festivals.

Een van onze specialismen is hondenbewaking. Wilt u honden inzetten bij de bewaking op festivals of heeft u behoefte aan narcotica speurhonden en explosievenspeurhonden op bijvoorbeeld scholen? Wij leveren ook beveiligers met honden.

Neutraal

1Alert Flexgroup is in het bezit van het keurmerk Flexbedrijven in de beveiliging. Wij leveren uitsluitend aan houders van een ND- of BD-vergunning, nooit aan de eindgebruiker en zijn hierdoor geen concurrent van beveiligingsbedrijven. Onze mensen dragen een neutraal uniform en rijden in auto’s zonder zichtbare bedrijfskenmerken. Indien gewenst kunnen onze beveiligers worden voorzien van de pas en het uniform van de opdrachtgever. Zo blijft uw organisatie in beeld bij uw klanten.

24/7

Heeft u ons nodig, dan kunt u altijd, 24 per uur dag en het hele jaar rond, contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereikbaar op ons vaste nummer; ook buiten kantoortijden staat ons vaste team piketmedewerkers voor u klaar. Heeft u acuut mensen nodig? Aarzel niet om ons in te schakelen.

Geschiedenis

1Alert Flexgroup is voortgekomen uit bewakingsbedrijf Alerto, dat in 1991 werd opgericht. Sinds 2011 voeren Jeroen van Zanten en Wilco van der Hoeve de directie en werd de naam gewijzigd in 1Alert. Wij leveren beveiligers aan de landelijke beveiligingsbedrijven en lokaal en regionaal aan houders van het Keurmerk Beveiliging.

Wie is wie

Jeroen van Zanten

In 2006 trad Jeroen van Zanten toe tot Alerto. Hij begon als operationeel en HRM-manager totdat hij in 2011 samen met Wilco van der Hoeve de directeur-eigenaar werd. Hij studeerde daarvoor bestuurskunde, bedrijfskundige informatie en volgde ook nog een post-hbo-studio op het gebied van security management . Tijdens zijn carrière deed hij werkervaring op als onder andere projectmanager en interimmanager.

Wilco van der Hoeve

Wilco van der Hoeve is een ervaren (interim)manager en specialist op het gebied van geld- en waardetransport en mobiele surveillance. Al in 1992 begon Wilco in de beveiligingsbranche. In 2003 werd hij manager operations bij Alerto (nu 1Alert Flexgroup). Wilco volgde de DHM-opleiding aan de Haagse Hogeschool en daarna NIMA-A.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.