BeroepsPraktijkVorming Beveiliger 2

Lokatie: Stedendriehoek/Randstad

1Alert heeft regelmatig plek voor aspirant beveiligers die de BeroepsPraktijkVorming (BPV) voor de opleiding Beveiliger 2 zoeken.

Zoek je een leuke werkomgeving waarbij je praktijkervaring opdoet op verschillende objecten voor verschillende werkgevers en onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider wordt voorbereid op het praktijkexamen?

Vul dan het online sollicitatieformulier in en we nodigen je uit voor een oriënterend gesprek.

Solliciteer direct!

Geslacht: ManVrouw

Burgelijke staat:

In bezit van een rijbewijs: JaNee

Indien rijbewijs, welke categorie: ABCDE

CV uploaden: (Max 2MB groot)

Verklaring

De sollicitant verklaart:

Zich te zullen onderwerpen aan de onderzoeken die voor de indiensttreding bij 1Alert Flexprotect noodzakelijk zijn. (bijv. antecedentenonderzoek, medische keuring, psychologische test);
Dat de hier verstrekte gegevens op waarheid berusten;
Dat het bekend is dat indien later mocht blijken dat hij/zij opzettelijk onjuiste gegevens heeft verstrekt, dit een reden voor directe beëindiging van het dienstverband kan zijn. Tevens zullen de gemaakte kosten voor de beveiligingspas in rekening gebracht worden bij de sollicitant:

(1Alert Flexprotect verklaart de door U verstrekte gegevens vertrouwelijk te zullen behandelen. Buiten de door U opgegeven referenties wordt elders geen informatie ingewonnen zonder uw toestemming.)

Zupthen

Share This