Mobiel surveillant

1Alert is in de regio Arnhem-Nijmegen op zoek naar (ervaren) enthousiaste

Mobiel surveillanten

Als mobiel surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een surveillancewagen met communicatieapparatuur langs de gebouwen en bedrijfsterreinen.
Afhankelijk van de opdracht loop je rondes in of om een gebouw, sluit of open je panden. Je werkt avond- en nachtdiensten en jou aanwezigheid alleen al voorkomt veel criminaliteit. Tevens kun je worden opgeroepen voor een alarmmelding, dit kunnen spanningsvolle en meestal onverwachte situaties zijn. Om jouw veiligheid zoveel mogelijk te garanderen, heb je intensief contact met de meldkamer.

Onze verwachtingen
Voor de functie van mobiel surveillant zijn wij op zoek naar mensen die:

  • In het bezit van het Beveiliger 2-diploma of een gelijkwaardig diploma (is een vereiste).
  • Goede beheersing (spreken en schrijven) van de Nederlandse taal.
  • Goede beheersing van computers.
  • In het bezit zijn van rijbewijs B.
  • In het bezit zijn van eigen vervoer.
  • Flexibele, collegiale instelling.
  • Zelfstandig kunnen werken en zich verantwoordelijk voelen.
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden te werken.
  • Je hebt een onbesproken gedrag.

Salaris conform de CAO voor Particuliere beveiligingsorganisaties. Bij goed functioneren is een langdurige detachering en een overname door het beveiligingsbedrijf mogelijk.

Ben je geinteresseerd in deze functie en denk jij aan bovenstaande eisen te voldoen reageer dan via ons online sollicitatieformulier.

Solliciteer direct!

Geslacht: ManVrouw

Burgelijke staat:

In bezit van een rijbewijs: JaNee

Indien rijbewijs, welke categorie: ABCDE

CV uploaden: (Max 2MB groot)

Verklaring

De sollicitant verklaart:

Zich te zullen onderwerpen aan de onderzoeken die voor de indiensttreding bij 1Alert Flexprotect noodzakelijk zijn. (bijv. antecedentenonderzoek, medische keuring, psychologische test);
Dat de hier verstrekte gegevens op waarheid berusten;
Dat het bekend is dat indien later mocht blijken dat hij/zij opzettelijk onjuiste gegevens heeft verstrekt, dit een reden voor directe beëindiging van het dienstverband kan zijn. Tevens zullen de gemaakte kosten voor de beveiligingspas in rekening gebracht worden bij de sollicitant:

(1Alert Flexprotect verklaart de door U verstrekte gegevens vertrouwelijk te zullen behandelen. Buiten de door U opgegeven referenties wordt elders geen informatie ingewonnen zonder uw toestemming.)

Zupthen

Share This