Banner kantoor

flexacademy

naar vacatures
neem contact op

1Alert Flexacademy houdt je in ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als beveiliger, toezichthouder of verkeersregelaar? Bij 1Alert ben je welkom, ook als je nog niet de juiste diploma’s hebt. Op onze eigen 1Alert FlexAcademy leren we jou alles wat je moet weten en kunnen voor het werk in de beveiliging.

Snel je diploma op zak
Met praktijkgerichte trainingen haal jij in no-time je diploma’s, van VCA, BHV en EHBO tot de juiste papieren voor verkeersregelaar of Event Security Officer (ESO). Zo kun je snel aan de slag.

Ons eigen opleidingsinstituut is daarnaast dé plek om je kennis en vaardigheden up to date te houden of verder te ontwikkelen. Want hier verzorgen we de bij- en nascholing voor onze medewerkers.

Stage of beroepspraktijkvorming (BPV)
Ben je een aspirant-beveiliger en moet je nog praktijkuren maken? Via 1Alert kun je in korte tijd veel werkervaring opdoen. We werken hierbij samen met een gerenommeerd opleidingsinstituut. Tijdens uiteenlopende opdrachten maak je kennis met verschillende beveiligingsbedrijven.

Zo ontdek je wat het beste bij jou past. Je werkt onder supervisie van een ervaren praktijkbegeleider en verdient een salaris volgens de CAO Particuliere Beveiliging.

Contact

Heeft u een vraag over onze dienstverlening, beschikbaarheid of tarieven? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:

055-534 12 58

Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar een van onze piketmedewerkers.

Wilt u meer informatie?

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder