header-flex-academy
header-flex-academy

DIT DOET 1ALERT FLEXACADEMY VOOR U

1Alert is voortdurend op zoek naar versterking van het team. Mensen die nog niet gediplomeerd zijn, kunnen zich laten (bij)scholen op de 1Alert Flexacademy: ons eigen opleidingsinstituut. Hier geven we ook bij- en nascholing voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. 

Onze trainingen zijn praktijkgericht. We leiden op tot erkende diploma’s, die nodig zijn om het vak van beveiliger te kunnen uitoefenen zoals:

  • VCA
  • BHV
  • EHBO
  • Verkeersregelaar

Ook leiden wij binnen de Academy zelf medewerkers op tot Event Security Officer (ESO).

Stage/BPV

Ben je een aspirant-beveiliger en moet je nog praktijkuren maken? Via 1Alert kun je in korte tijd veel werkervaring opdoen in de mobiele surveillance, aan de receptie en in andere soorten beveiliging. De opdrachten zijn uiteenlopend en je maakt meteen kennis met verschillende beveiligingsbedrijven. Je werkt onder supervisie van een ervaren praktijkbegeleider en verdient een salaris conform CAO Particuliere Beveiliging. 

Je kunt bij ons rekenen op een hoogwaardig traject voor het praktijkdeel van je opleiding: we werken samen met een gerenommeerd opleidingsinstituut en je kunt tijdens je BPV-periode al kijken welk werk jou het beste past en bij welk beveiligingsbedrijf je graag in de toekomst zou willen werken.

Iets voor jou?