Banner kantoor

flexprotect

1Alert Flexprotect: flexibele schil voor beveiligingsbedrijven

Als beveiligingsbedrijf is het essentieel om flexibel te kunnen reageren op de behoeften van klanten. Dit kan betekenen dat je plotseling moet opschalen, extra medewerkers nodig hebt aan het begin van een (nieuw) project, of vervanging zoekt bij ziekte.

Met 1Alert Flexprotect beschik je over deskundige beveiligingsmedewerkers, zowel voor de korte als de lange termijn.

Onze professionals
De medewerkers van 1Alert Flexprotect zijn ervaren beveiligers. Dankzij hun kennis en brede ervaring kunnen zij dan ook breed worden ingezet. Uiteraard zijn al onze medewerkers gecertificeerd en opgeleid als bedrijfshulpverlener.

Bovendien hebben ze naast een AED-opleiding ook trainingen gevolgd in brandbestrijding en ontruiming. Onze medewerkers dragen een neutraal uniform zonder bedrijfsnaam of -logo en indien gewenst, het uniform en de beveiligingspas van jouw organisatie.

Regio en diensten
Onze beveiligers zijn voornamelijk actief in de oostelijke helft van Nederland, van Drenthe tot Limburg en van Amersfoort tot Enschede. Met onze detacheringsdiensten ontzorgen wij jouw organisatie ook op het gebied van administratie en werkgeversrisico's.

Contact

Heeft u een vraag over onze dienstverlening, beschikbaarheid of tarieven? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:

055-534 12 58

Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar een van onze piketmedewerkers.

Wilt u meer informatie?

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder