Banner kantoor

flexevents

naar vacatures
neem contact op

1Alert Flexevents: voor een veilig verloop van elk evenement

Bij elk evenement, of het nu een festival, concert of sportwedstrijd is, spelen beveiligers een cruciale rol. Ze zorgen voor de sturing van het publiek en houden toezicht op de veiligheid. Dit omvat taken zoals toegangscontroles uitvoeren, vluchtroutes vrijhouden en veiligheidsvoorschriften handhaven. 1Alert FlexEvents staat klaar om je te assisteren bij het vinden van de juiste mensen voor al deze taken.

Medewerkers voor jouw evenement
1Alert biedt de mogelijkheid om beveiligers in te zetten voor verschillende evenementen. Naast beveiligers, voorzien we ook in toezichthouders en servicemedewerkers. Dankzij hun opleiding en ervaring kunnen onze medewerkers snel reageren op onveilige situaties en helpen ze problemen te voorkomen op plekken daar waar geen gediplomeerde beveiligers nodig zijn maar slechts extra ogen nodig zijn.

Expertise en ervaring van onze medewerkers
Onze medewerkers zijn niet alleen gekwalificeerd maar hebben ook de nodige ervaring om adequaat te handelen in diverse situaties. Ze zijn getraind om snel en efficiënt te reageren op mogelijke veiligheidsrisico's, waardoor de veiligheid van het evenement gewaarborgd blijft.

Samenwerking met beveiligingsbedrijven
1Alert FlexEvents richt zich uitsluitend op het leveren van beveiligingspersoneel. We werken nauw samen met beveiligingsbedrijven om te zorgen dat elk evenement voorzien is van bekwaam personeel. Zo kan jij je focussen op de beveiligingsdiensten zelf, terwijl wij de juiste mensen leveren om jouw team te versterken.

Snelle en flexibele inzet
Onze medewerkers zijn beschikbaar voor snelle en flexibele inzet. Dit is essentieel in de dynamische wereld van evenementen. Ze kunnen worden ingezet waar en wanneer je ze nodig hebt, waardoor je evenement vloeiend en veilig verloopt.

Contact

Heeft u een vraag over onze dienstverlening, beschikbaarheid of tarieven? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:

055-534 12 58

Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar een van onze piketmedewerkers.

Wilt u meer informatie?

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder