flexcare

naar vacatures
neem contact op

1Alert Flexcare: beveiliging met extra zorg

Het waarborgen van de veiligheid binnen ziekenhuizen, GGZ-instellingen en andere zorgorganisaties vereist een specifieke expertise. De professionals van jouw beveiligingsbedrijf begrijpen dit als geen ander.

Maar wanneer er behoefte is aan extra capaciteit, is het essentieel dat ook deze krachten beschikken over die speciale kennis. Precies om deze reden biedt 1Alert FlexCare beveiligingsmedewerkers die zijn gespecialiseerd in het werken binnen de zorg.

Meer dan alleen beveiliging
De beveiligingsmedewerkers van 1Alert FlexCare zijn niet alleen gediplomeerd, net zoals hun reguliere collega’s, maar hebben daarnaast specifieke ervaring in de zorg opgedaan. Onze focus ligt op het waarborgen van de veiligheid van zowel cliënten als zorgmedewerkers.

Door hun ervaring weten onze medewerkers al snel veranderende situaties met agressief of verward gedrag, te herkennen en hier adequaat op te anticiperen. Alle medewerkers zijn uitgerust met zowel BHV- als AED-certificaten.

Contact

Heeft u een vraag over onze dienstverlening, beschikbaarheid of tarieven? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:

055-534 12 58

Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar een van onze piketmedewerkers.

Wilt u meer informatie?

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder